Radionice 2010‎ > ‎

Prijave na radionice 2010.

Kako se prijaviti?

Ove godine Ljetna tvornica znanosti odvija se u dva grada:
Split - 22. do 28. srpnja 2010.
Čakovec - 26. srpnja do 1. kolovoza 2010.

Ljetna tvornica znanosti je znanstveno-edukacijski projekt namijenjen za djecu i mlade, koji imaju želju kreativno provesti ljetne praznike proučavajući znanost kroz interakciju s drugom djecom i mladim znanstvenicima.

Zadnja obavijest:

  • Otvoren poziv za mentore na LjTZ 2020
    Krećemo sa pripremom radionica u 2020. godini, a prva stvar je kao i svaki put do sada: tražimo mentore voljne toga da kroz tjedan dana rade mali istraživački projekt sa djecom. Prijavljuju se parovi mentora s osnovnom idejom toga što želite raditi, prijave su otvorene do 02.02.2020.

    Prijavljujete se ispunjavanjem formulara, a formular i sve druge informacije o LjTZ 2020. možete naći ovdje.
    Post je postavio/la 10. pro 2019. 03:46 Juliana Lana Prah
Prikazani postovi: 1 - 1 od 47. Prikaži više »

Trajanje prijava za radionice:

15.5. do 20.6. 2010.
Važno: Prijave za radionice su zaključene, ali još ima mjesta za radionice u Čakovcu, te za srednjoškolske radionice u Splitu tako da se za ta dodatna mjesta prijave primaju dok ne popunimo mjesta!

Kriteriji:

Za osnovnoškolske radionice prijaviti se mogu djeca starosti od 9 do 15 godina (od završenog 3. do 8. razreda osnovne škole), dok se za srednjoškolske radionice može prijaviti bilo koji srednjoškolac neovisno o razredu koji pohađa. Tražimo visoko motivirane sudionike koji su spremni tjedan dana provesti učeći, kroz zabavu i intenzivan rad, o svijetu koji ih okružuje. Od prijavnika se očekuje sposobnost rada u grupi, te aktivno sudjelovanje u rješavanju problema, raspravi i interakciji sa svojim vršnjacima.

Očekujemo da dijete ima osiguran smještaj u mjestu održavanja radionica, te da ga svaki dan dovede i odvede odgovorna osoba (starija od 18 godina).

Za radionice u Čakovcu je trenutačno u procesu dogovaranja smještaj za dio sudionika, tako da bi barem dio sudionika mogao doći van mjesta održavanja radionice. Konkretne informacije bi trebali dobiti kroz sljedeći tjedan.

Formular za prijavu:

Na ovoj stranici nalazi se elektronički formular za prijavu na radionice. Ako imate pitanja ili problem s prijavom javite se Ivanu Novoselu ivan.novosel@tvornica-znanosti.org ili 098 885 258).

Opisi radionica:

Na linkovima ispod možete naći opise radionica na koje se možete prijaviti na ovogodišnje dvije lokacije.

Čakovec


Split


Pratite nas na Facebooku:

Podstranice (3): čakovec Rezultati prijava split
Comments