Radionice 2010‎ > ‎

Prijave na radionice 2010.

Kako se prijaviti?

Ove godine Ljetna tvornica znanosti odvija se u dva grada:
Split - 22. do 28. srpnja 2010.
Čakovec - 26. srpnja do 1. kolovoza 2010.

Ljetna tvornica znanosti je znanstveno-edukacijski projekt namijenjen za djecu i mlade, koji imaju želju kreativno provesti ljetne praznike proučavajući znanost kroz interakciju s drugom djecom i mladim znanstvenicima.

Zadnja obavijest:

 • Objavljeni rezultati natječaja za sudionike
  Rezultati prijava za 12. Ljetnu tvornicu znanosti su vani!!!

  Moramo priznati da smo se pošteno oznojili i namučili. Čak smo i povećali broj mjesta po radionici sa 6 na 7 kako bi primili što više polaznika, no nažalost smo ipak neku djecu morali odbiti. Na nekim radionicama je bila tolika gužva da se za 1 mjesto prijavilo čak 5 kandidata!

  Čestitamo svima vama koji ste prošli, veselimo se što ćemo biti dio vaših ljetnih praznika, a vi ostali, nemojte se obeshrabriti i prijavite se dogodine!

  Rezultate možete pogledati ovdje.
  Post je postavio/la 10. srp 2018. 12:32 Suncan Stilinovic
Prikazani postovi: 1 - 1 od 45. Prikaži više »

Trajanje prijava za radionice:

15.5. do 20.6. 2010.
Važno: Prijave za radionice su zaključene, ali još ima mjesta za radionice u Čakovcu, te za srednjoškolske radionice u Splitu tako da se za ta dodatna mjesta prijave primaju dok ne popunimo mjesta!

Kriteriji:

Za osnovnoškolske radionice prijaviti se mogu djeca starosti od 9 do 15 godina (od završenog 3. do 8. razreda osnovne škole), dok se za srednjoškolske radionice može prijaviti bilo koji srednjoškolac neovisno o razredu koji pohađa. Tražimo visoko motivirane sudionike koji su spremni tjedan dana provesti učeći, kroz zabavu i intenzivan rad, o svijetu koji ih okružuje. Od prijavnika se očekuje sposobnost rada u grupi, te aktivno sudjelovanje u rješavanju problema, raspravi i interakciji sa svojim vršnjacima.

Očekujemo da dijete ima osiguran smještaj u mjestu održavanja radionica, te da ga svaki dan dovede i odvede odgovorna osoba (starija od 18 godina).

Za radionice u Čakovcu je trenutačno u procesu dogovaranja smještaj za dio sudionika, tako da bi barem dio sudionika mogao doći van mjesta održavanja radionice. Konkretne informacije bi trebali dobiti kroz sljedeći tjedan.

Formular za prijavu:

Na ovoj stranici nalazi se elektronički formular za prijavu na radionice. Ako imate pitanja ili problem s prijavom javite se Ivanu Novoselu ivan.novosel@tvornica-znanosti.org ili 098 885 258).

Opisi radionica:

Na linkovima ispod možete naći opise radionica na koje se možete prijaviti na ovogodišnje dvije lokacije.

Čakovec


Split


Pratite nas na Facebooku:

Podstranice (3): čakovec Rezultati prijava split
Comments