Rezultati prijava

Prošao je rok za prijave, tako da napokon stižu i rezultati. U popisu sa lijeve strane možete naći popis primljenih sudionika za radionice u Splitu i Čakovcu, a sa desne strane nalazi se popis prijavljenih kojima nažalost ove godine ne možemo omogućiti sudjelovanje.

Izmjena: na zamolbu roditelja maknut je popis, s obzirom da smo objavom imena potencijalno prekršili zakon o pravima djece, tako da ćete informacije naknadno dobiti osobno.

Najviše prijava je stiglo za osnovnoškolske radionice u Splitu (79), a od njih smo mogli primiti 32 sudionika. Što se prijava srednjoškolaca tiče u Splitu je još ostalo mjesta, no imali smo više prijavljenih koji su iskazali interes, ali na kraju nisu poslali prijavnicu tako da trenutačno provjeravamo što se desilo. U slučaju da znate neke srednjoškolce koji bi se još htjeli prijaviti na radionice u Splitu slobodno ih obavijestite da su prijave za ove radionice još otvorene dok ne popunimo sva mjesta.

Što se prijava u Čakovcu tiče do sada je stiglo 20 prijava za osnovnoškolske radionice i 5 za srednjoškolske, tako da svi prijavljeni mogu sudjelovati. Prijave za radionice u Čakovcu će se nastaviti sve dok se mjesta ne popune (još 20 sudionika). Za one koji su se prijavili u Splitu, no nisu primljeni, a u mogućnosti su sudjelovati na radionicama u Čakovcu preporučamo da razmotre opciju prijavljivanja na radionice u Čakovcu s obzirom da tamo imamo mogućnost smještaja i brige za sudionike iz cijele Hrvatske.

Ako vas interesiraju dodatni detalji ispod samog popisa primljenih nalaze se odgovori na neka pitanja koja će vjerojatno interesirati mnoge.

Napomena: raspored po radionicama za srednju školu u Splitu i radionicama u Čakovcu je za sada složen prema tome kako ste u prijavama specificirali najdraže radionice, ali su moguće izmjene ovisno o tome kako će dalje dolaziti prijave.Comments