Natječaj za mentore 2023.


Ljetna tvornica znanosti 2023. obilježava 16 godina od osnutka i treba nove mentore! Kao i prijašnjih godina u potrazi smo za osobama koje su željne novih iskustava, izazova i spremne su podijeliti svoju ljubav prema znanošću s mladima tako što će isplanirati i provesti jednotjednu istraživačku radionicu. 


Tko se može prijaviti?

Sve punoljetne osobe! Nije važno jeste li brucoš, student, nastavnik, apsolvent, doktorand, profesor… bitno je samo da imate želju okušati se u nečem novom. Važno je napomenuti da svaku radionicu vodi par mentora, a svaki partner prijavu mora ispuniti odvojeno. Ako u trenutku inicijalne prijave nemate partnera, ne brinite, imate ga vremena pronaći. 


Do kada traju prijave na natječaj za mentore?

Prijave na natječaj za mentore traju od 13.3.2022. do 30.4.2023. Nakon prijave na natječaj prijavljene ideje se razrađuju do krajnje forme radionice, a popis radionica koje će se izvoditi objavljujemo najkasnije 2 tjedna nakon završetka natječaja za mentore. Više o tijeku natječaja pogledajte u Često postavljenim pitanjima


Kako se prijaviti?

Za prijavu vam je potrebna osnovna ideja radionice (ugrubo navedeno što biste htjeli raditi, do 100 riječi). Kako biste se prijavili, potrebno je ispuniti  formular za prijavu. Svaki mentor formular ispunjava odvojeno, no dovoljno je da jedan partner napiše opis, a drugi samo stavi naslov kako bismo vas mogli spojiti. Nakon toga vam šaljemo materijale za pripremu radionice i pružamo savjetovanje, a natječaj završavate predajom plana radionice.

Više o tijeku natječaja pogledajte na prikazu ispod, a detalje potražite u često postavljenim pitanjima.

Ako imate pitanja oko prijava slobodno se javite na ivan.novosel@tvornica-znanosti.org