novi web tvornice znanosti

Tvornica znanosti ima svoje web stranice od 2008. godine i iskreno kad smo ih radili prvi put bile su napravljene iz nužde i uz malo ulaganje vremena. I za to kako su napravljene tada su izgledale sasvim solidno, ali u međuvremenu se stvarno dosta promijenilo. Gledati našu stranicu na ekranu mobitela je bilo prilično neugodno iskustvo, tako da pred vama je novi web koji izgleda prihvatljivo i na vašem stolnom računalu, ali i na ekranu mobitela. Ciljali smo na to da postane čitkiji i pregledniji koliko je to moguće, pa sada kada su otvorene prijave na LjTZ 2020 imamo i novi web koji ide u korak s vremenom :)

Nove stranice su tek napravljene i ima još dosta posla na njima kako na sadržaju, tako i na izgledu, ali nas zanima vaše mišljenje i kakvi su prvi dojmovi. Uhvatite minutu kako bi ispunili kratku anketu o web stranici, a ako nam odlučite ostaviti konstruktivnu kritiku još i bolje :D

stare stranice

Kad su napravljene 2008. godine (godinu dana nakon što je prošla prva Ljetna tvornica znanosti uopće) bile su dosta svježe i lijepe, ali došlo je vrijeme da se pozdravimo s njima. Tehnološki se nismo maknuli jako daleko i dalje koristimo Google Sites ;)

nove stranice

S obzirom da većina ljudi danas webu pristupa preko svojeg mobitela nove stranice su bile prilično nužne, a s njima je došao novi dizajn koji je više u trendu s time kako web izgleda zadnjih godina. Nisu zadnji krik tehnike, ali izgledaju više kao da su iz 2020. :)