Prijave na kamp sošice 2024

Na radionice se možete prijaviti ispunjavanjem formulara, a sve detalje o natječaju pronaći ćete u tekstu u nastavku. Prijave za Kamp Ljetne Tvornice Znanosti u Sošicama traju do popunjavanja svih slobodnih mjesta.

Osnovni koraci prijave za radionice

Molimo pripazite da napravite sve:

proces prijave

Klikom na poveznicu krećete u prijavu za radionice i njihov opis. Na kraju stranice možete ići dalje na ispunjavanje formulara. Radionice će se održati od 21.7. do 27.7.2024.  u Sošicama, u sklopu Posjetiteljskog centra.

Često postavljana pitanja

U tekstu koji slijedi nalaze se odgovori na sva ostala pitanja vezana uz prijavu na Kamp Ljetne Tvornice Znanosti.

Ako imate još pitanja ovdje su uključeni i relevantni kontakti.

Tko se može prijaviti na radionice?

Za kamp i radionice prijaviti se mogu djeca od završenog 5. do 8. razreda osnovne škole. Tražimo visoko motivirane sudionike koji su spremni tjedan dana provesti učeći, kroz zabavu i intenzivan rad, o svijetu koji ih okružuje. Od prijavnika se očekuje sposobnost rada u grupi, te aktivno sudjelovanje u rješavanju problema, raspravi i interakciji sa svojim vršnjacima. 

Očekujemo  i osnovnu samostalnost u brizi za vlastitu higijenu i odijevanje.

Do kada se možemo prijaviti? Kada nam javljate rezultate prijava?

Završen je regularni dio prijava za Kamp Ljetne Tvornice znanosti. 

Ostalo je još nekoliko mjesta na svim radionicama i do popunjavanja svih mjesta nastavljamo s natječajem po sistemu "Tko prvi, njegova djevojka"

Prijava smatra završenom ako ste ispunili formular i poslali nam motivacijski video

Koliko me to košta?

Ukupna kotizacija iznosi € 550,00

Moguće je uplatiti cijeli iznos odjednom ili u više rata, s tim da minimalni iznos od €150,00 (akontacija) treba biti uplaćen najkasnije do 31. 5. 2024. (ili  5 radnih dana nakon primitka potvrde o primitku, ako je prijava napravljena nakon 28.05), a ukupan iznos najkasnije do 10. 7. 2024.

Kotizacija uključuje smještaj, radionicu i sve potrebne materijale, doručak, ručak i večeru, eudukatore Parka prirode Žumberak - Samoborsko gorje.

Što polaznici trebaju ponijeti?

Svi materijali i pomagala koji su potrebni za izvođenje radionica su osigurani. Posteljina je osigurana od strane Posjetiteljskog centra Sošice.

Polaznici trebaju ponijeti samo ručnike i sve potrebno za osobnu higijenu.

Ako mislite da polaznici trebaju neke dodatne stvari, molimo Vas da ih pripremite u startu. U samim Sošicama nema trgovine i nije jednostavno obaviti dodatnu kupovinu.

Osiguravate li smještaj za sudionike?

Da. Očekujemo da polaznici provodi 7 dana s nama. 

Polaznici će biti smješteni u Posjetiteljskom centru Sošice, a u sklopu istoga odvijati će se radionice.

Za smještaj su dostupne dvije sobe za spavanje s po 12 kreveta (muška i ženska).

Kakav smještaj očekuje sudionike?

Sudionici će biti smješteni u dvije spavaće sobe s po 12 kreveta (muška i ženska).

Svaka spavaća soba je klimatizirana i ima pristup vlastitoj kupaonici s dva tuša, četiri WCa i ormarićiama s ključem za pohranu osobnih stvari.

Ukoliko imam dodatnih pitanja kome se mogu obratiti?

Osoba odgovorna za kamp u Sošicama  je Sunčan Stilinović, možete je dobiti na adresi e-pošte suncan@tvornica-znanosti.org

Također možete nam se javiti i na našu Facebook stranicu, gdje ionako stalno stavljamo obavijesti, pa preporučamo da nas pratite na društvenim mrežama.

Htio bih se prijaviti na LjTZ, ali ne mogu zbog nekog razloga...

Ako vam je LjTZ interesantan, ali se zbog nekog razloga ne možete prijaviti,  vrlo rado bismo htjeli znati što je zapreka. Naime mi vjerojatno i ne znamo sa čime sve ljudi imaju problema, te koji su najveći izazovi. Javite nam se!