Kako se prijaviti?

Šalabahter za prijavu

1) Ispuni formular

2) Pošalji motivacijsko pismo

3) Čekaj da te nazovemo

Za svaku od lokacija postoji odvojeni formular za prijavu (tražimo kontakt podatke, pitamo koje radionice želite pohađati itd.), ispunite formular za radionicu na koju se želite prijaviti:

Čakovec

Samobor

Split

Osim formulara potrebno je Andrei e-poštom poslati i motivacijsko pismo. Želimo da se predstaviš (kažeš nešto o sebi ;), objasniš zašto se prijavljuješ na radionicu, što te najviše zanima i općenito nas uvjeriš zašto je baš dobro da tebe primimo na radionicu. Motivacijsko pismo ne mora nužno biti pismo, već može biti i video, crtež ili što god ti padne na pamet, a dobro prenosi poruku.

Nakon što pošaljete motivacijsko pismo odgovor bi trebao doći u roku od 2 dana, ako ne stigne moguće je da je nešto pošlo po krivu pa provjerite da li je sve u redu.

Prijava se računa kao pravovaljana ako je ispunjen formular i poslano motivacijsko pismo do 20.6.2011.

Na kraju cijele prijave dolazi telefonski razgovor, što dogovaramo pojedinačno te ćete detalje dobiti nakon što zaprimimo ostatak prijave.

Kontakt osoba za prijave

Sve upite vezane uz prijave na radionice možete slati Andrei Komljenović na e-mail andrea.komljenovic@tvornica-znanosti.org ili na broj telefona 091 545 9673

Trajanje prijava za radionice:

10.5. do 20.6. 2011.

Natječaj je produljen, pogledajte detalje.

Prijave koje stignu poslije roka za prijave nećemo razmatrati osim ako se natječaj ne produlji (kao što se npr. prošle godine produljivao za Čakovec) što će biti pravovremeno oglašeno na ovim stranicama.

Rezultati prijava

Rezultati prijava će biti objavljeni na ovim stranicama najkasnije tjedan dana nakon završetka prijava.