Kako se prijaviti?

Šalabahter za prijavu

1) Ispuni formular

2) Pošalji motivacijsko pismo

3) Čekaj da te nazovemo

Za svaku od lokacija postoji odvojeni formular za prijavu (tražimo kontakt podatke, pitamo koje radionice želite pohađati itd.), ispunite formular za radionicu na koju se želite prijaviti:

Čakovec

Preko

Samobor

Split

Osim formulara potrebno je e-poštom poslati i motivacijsko pismo. Želimo da se predstaviš (kažeš nešto o sebi ;), objasniš zašto se prijavljuješ na radionicu, što te najviše zanima i općenito nas uvjeriš zašto je baš dobro da tebe primimo na radionicu. Motivacijsko pismo ne mora nužno biti pismo, već može biti i video, crtež ili što god ti padne na pamet, a dobro prenosi poruku.

Nakon što pošaljete motivacijsko pismo odgovor bi trebao doći u roku od 2 dana (za Samobor od Sunčana Stilinovića, a za ostale lokacije od Petre Plevnik), ako ne stigne moguće je da je nešto pošlo po krivu pa provjerite da li je sve u redu.

Prijava se računa kao pravovaljana ako je ispunjen formular i poslano motivacijsko pismo do 20.6.2011.

Na kraju cijele prijave dolazi telefonski razgovor, što dogovaramo pojedinačno te ćete detalje dobiti nakon što zaprimimo ostatak prijave.

Kontakt osoba za prijave

Za Samobor:

Sunčan Stilinović odgovara na sva pitanja vezana uz radionice u Samoboru, možete ga dobiti na suncan@tvornica-znanosti.org ili na 095 903 1413.

Za Split, Čakovec i Preko:

Za ostale lokacije sva pitanja vezana uz prijave šaljite Petri Plevnik na petra.plevnik@tvornica-znanosti.org ili na 098 189 2930.

Za bilo kakva dodatna pitanja:

U slučaju da imate pitanja koja nisu direktno vezana uz prijave na radionice možete se javiti Ivanu Novoselu na ivan.novosel@tvornica-znanosti.org ili 098 885 258.

Trajanje prijava za radionice:

13.5. do 20.6. 2011.

Prijave koje stignu poslije roka za prijave nećemo razmatrati osim ako se natječaj ne produlji (kao što se npr. prošle godine produljivao za Čakovec) što će biti pravovremeno oglašeno na ovim stranicama.

Rezultati prijava

Rezultati prijava će biti objavljeni na ovim stranicama najkasnije tjedan dana nakon završetka prijava.