Natječaj za mentore 2014

Ljetna tvornica znanosti treba nove mentore! Kao i prijašnjih godina tražimo ljude koji su spremni podijeliti svoju ljubav za znanošću sa mladima tako što će isplanirati i provesti jednotjednu istraživačku radionicu.

Prijavljuju se parovi mentora (svaki partner ispunjava prijavu odvojeno). Natječaj traje od 24.2. do 14.4. 2014. Nakon natječaja na bazi cijele prijave određuje se koje radionice će se izvoditi i gdje točno, zaključno sa 21.4.2014. kada bi se trebao javno objaviti popis radionica odabranih za izvođenje.

Ne znate što je to LjTZ? Kad se održava? Što rade mentori? Kad i kako izgledaju eduvikendi? To i odgovore na ostala često postavljana pitanja pronađite na ČPP/FAQ stranici natječaja.

Što treba učiniti za uspješnu prijavu:

  1. Ispuniti formular sa osobnim podacima (formular se nalazi na eduidea.org), te navesti radni naslov i kratki opis predložene radionice (do 100 riječi). Dovoljno je da jedan partner upiše kratki opis, drugi stavlja samo naslov.
  2. Otvoriti korisnički račun na www.eduidea.org i javiti se za članstvo u LjTZ grupi (na kontakt ispod ili preko same stranice) - ovu stranicu koristimo za komunikaciju unutar projekta tako da je to nužno.
  3. U slučaju da ste prvi put na radionicama obavezno sudjelujete na eduvikendu - događanju na kojem se uče osnove rada na LjTZ-u. Ovo vrijedi i ako ste prije sudjelovali na LjTZ-u, ali niste prošli eduvikend. Jedini preostali eduvikend koji će se održati će biti 5. i 6. travnja u Zagrebu. Kako bi ste se prijavili javite se Ivanu Novoselu na ivan.novosel@tvornica-znanosti.org
  4. Kada završite sa eduvikendom, a prije kraja natječaja, potrebno je sročiti detaljan prijedlog radionice unutar LjTZ grupe na eduidea.org - (pogledajte stranicu Važno jednom kad ste u grupi ;)

Prijava će se razmatrati samo ako ste napravili sve gore navedeno do kraja natječaja. Sve pristigle razrađene prijedloge radionica razmatrati će neovisna tročlana komisija sastavljena od starih mentora koji ove godine ne sudjeluju na LjTZ-u te članova akademske zajednice koji ne sudjeluju u realizaciji projekta najkasnije do 21.4.2012. Detalji o kriterijima navedeni su u odjeljku o sadržaju prijedloga radionice.

U bilo kojem trenutku prijave možete dobiti pomoć nekog od naših mentora:

1) Za elektroničke upite ili za sastanke uživo na području Zagreba obratite se Ana-Mariji Kožuljević na ana.marijaa8@gmail.com ili +385-99-793-9422

2) Za sastanke uživo na području sjeverne Hrvatske (Čakovec, Varaždin i okolica) obratite se Ivanu Novoselu na ivan.novosel@tvornica-znanosti.org ili +385-98-885-258.

3) Za sastanke uživo na području Splita trenutno nije određeno (javimo uskoro ;).