Formular za prijavu

Ovo je formular za prijavu na Ljetnu tvornicu znanosti 2021. Sve podatke koje prikupimo putem ovog formulara nećemo davati trećim osobama, već služe isključivo za odabir sudionika na radionicama. Sva pitanja označena sa crvenom zvjezdicom su obavezna - većina pitanja zahtijeva obavezan odgovor!

Prijavom na LjTZ 2021 prihvaćate uvjete natječaja.

Prijavom na LjTZ 2021 prihvaćate Pravilnik o zaštiti osobnih podataka.

Preporuka: ako sami (ti kao budući sudionik) ispunjavate ovu prijavu radite to uz prisustvo roditelja ili skrbnika, s obzirom da se neka pitanja odnose na njih. U slučaju da je obrnuto i da ste vi roditelj koji ispunjava prijavu za svoje dijete preporučamo da i ono bude uz vas i odgovori na ključna pitanja - ipak je ovo radionica za njih, a ne za vas ;)

Ukoliko iz nekog razloga niste u stanju popuniti ovu elektroničku prijavu kontaktirajte Julianu Lanu Prah na lana.prah@tvornica-znanosti.org. Ovo je u slučaju da za neke dijelove prijave niste sigurni što znači, ili možda želite izmijeniti određeni dio podataka iz prijave ako je nešto krivo uneseno. Ako želite nešto ispraviti javite se Lani s ispravkom, nemojte ponovno ispunjavati formular pošto nema potrebe da ga imamo u duplikatu.

Nakon što ispunite formular ne zaboravite pritisnuti gumb Submit (Pošalji). Također nemojte zaboraviti poslati i motivacijsko pismo, ono se ne mora slati odmah, ali treba stići do kraja prijava (30.6.2021.).

Formular za motivacijsko pismo