Filmska radionica

Filmska Autorska Grupa Enthusia Planck (FAGEP) u suradnji s Tvornicom Znanosti organizira radionicu:

Filmska družina profesora Jure

Mentor : Jura Troje, dipl. učitelj

Na filmskoj radionici profesora Jure savladati ćeš teorijski i praktični dio stvaranja filma. . Također, polaznici će imali prilike upoznati osnove korištenja kamere, tona i rasvjete kako bi savladali bitne funkcije koje su primjenjive, ne samo u igranom filmu, nego i u dokumentarnom filmu.

Nastali film, bit će prezentirani na završni dan Ljetne tvornice znanosti. Mjesta je malo, zato požuri

Trajanje radionice: Od 23. do 29. 07. Svakim danom od 9 do 16h, osim zadnjeg dana kada sudjelujemo na Malom znanstvenom sajmu Ljetne Tvornice Znanosti.

Mjesto održavanja: FAGEP, Kompareova 5, Samobor

Tko se može prijaviti: Učenici od završenog 5. do 8. razreda osnovne škole.

Broj sudionika: 5

Kotizacija: 400kn. Taj iznos pokriva ručak za sudionike, dio troškova materijala za radionice i godišnju članarinu FAGEPa. Uplate se vrše tek kada dobijete potvrdu o tome da ste primljeni.

Prijave na radionice traju zaključno sa 23.6.2017. (do kraja dana) s time da se prijava smatra završenom ako ste ispunili formular i poslali nam motivacijsko pismo.

Formular za prijavu

Ovo je formular za prijavu na Filmsku družinu profesora Jure. Sve podatke koje prikupimo putem ovog formulara nećemo davati trećim osobama, već služe isključivo za odabir sudionika na radionicama. Sva pitanja označena sa crvenom zvjezdicom su obavezna - većina pitanja zahtijeva obavezan odgovor!

Prijavom na radionicu prihvaćate uvjete natječaja.

Perporuka: ako sami (ti kao budući sudionik) ispunjavate ovu prijavu radite to uz prisustvo roditelja ili skrbnika, s obzirom da se neka pitanja odnose na njih. U slučaju da je obrnuto i da ste vi roditelj koji ispunjava prijavu za svoje dijete preporučamo da i ono bude uz vas i odgovori na ključna pitanja - ipak je ovo radionica za njih, a ne za vas ;)

Ukoliko iz nekog razloga niste u stanju popuniti ovu elektroničku prijavu kontaktirajte Sunčana Stilinovića na suncan@tvornica-znanosti.org ili 095 903 14 13 (molimo zvati poslije 18h) koji je kontakt osoba za radionice u Samoboru. Ovo je u slučaju da za neke dijelove prijave niste sigurni što znači, ili možda želite izmijeniti određeni dio podataka iz prijave ako je nešto krivo uneseno.

Nakon što ispunite formular ne zaboravite pritisnuti gumb Submit (Pošalji). Također pročitajte tekst ispod formulara za daljnje korake!

Pritisnuli ste "submit" i sada se vaši podatci automatski unose u našu tablicu. Ako želite nešto ispraviti javite se Sunčanu sa ispravkom, nemojte ponovno ispunjavati formular pošto nema potrebe da ga imamo u duplikatu.

Sada krećete na sljedeći korak prijave - motivacijsko pismo.

Motivacijsko pismo šaljete na adresu suncan@tvornica-znanosti.org, a ako u roku od dva dana ne dobijete odgovor provjerite da li je sve u radu (ponekad e-mail završi u neželjenoj pošti).

Najkasnije do 30.6.2017. ćemo objaviti tko je točno primljen na radionice na ovim stranicama.

Motivacijsko pismo bi trebalo objasniti zašto se želiš prijaviti na radionicu, s time da ne mora biti nužno samo u pisanom obliku. Možete nam nešto nacrtati, snimiti i sl. ako mislite da bi to bilo dobro. Najvažnije je da ga napravite sami! Roditelji, možete malo pomoći, ali nemojte pisati umjesto vaše djece. Vjerujte osjeti se i time nećete pomoći. Kako bismo vam pomogli ovdje se nalazi nekoliko pitanja na koja bi htjeli vidjeti odgovor:

1. S čime se sve baviš u životu i što te zanima? Npr. čime se voliš baviti u slobodno vrijeme (sport, hobi, knjige, tv, časopisi, prijatelji, eksperimentiranje ...) i što te najviše zanima u školi.

2. Što očekuješ od sudjelovanja na radionici?

3. Misliš li da možeš nekako pomoći ostalim sudionicima na radionici? Imaš li neke specijalne vještine ili nešto u čemu si dobar|dobra?

4. Postoji li neko pitanje, vezano uz film ili video, na koje ne znaš odgovor, a volio bi znati?