Formular za Split

Ovo je formular za prijavu na Ljetnu tvornicu znanosti 2017. Sve podatke koje prikupimo putem ovog formulara nećemo davati trećim osobama, već služe isključivo za odabir sudionika na radionicama. Sva pitanja označena sa crvenom zvjezdicom su obavezna - većina pitanja zahtijeva obavezan odgovor! Prijavom na LjTZ 2017 prihvaćate uvjete natječaja.

Perporuka: ako sami (ti kao budući sudionik) ispunjavate ovu prijavu radite to uz prisustvo roditelja ili skrbnika, s obzirom da se neka pitanja odnose na njih. U slučaju da je obrnuto i da ste vi roditelj koji ispunjava prijavu za svoje dijete preporučamo da i ono bude uz vas i odgovori na ključna pitanja - ipak je ovo radionica za njih, a ne za vas ;)

Ukoliko iz nekog razloga niste u stanju popuniti ovu elektroničku prijavu kontaktirajte Petru Plevnik na petra.plevnik@tvornica-znanosti.org ili 098 189 2930 (molimo zvati poslije 18h), koja je kontakt osoba za radionice u Splitu. Ovo je u slučaju da za neke dijelove prijave niste sigurni što znači, ili možda želite izmijeniti određeni dio podataka iz prijave ako je nešto krivo uneseno.

Nakon što ispunite formular ne zaboravite pritisnuti gumb Submit (Pošalji). Također pročitajte tekst ispod formulara za daljnje korake!

Pritisnuli ste "submit" i sada se vaši podatci automatski unose u našu tablicu. Ako želite nešto ispraviti javite se Sunčanu sa ispravkom, nemojte ponovno ispunjavati formular pošto nema potrebe da ga imamo u duplikatu.

Sada krećete na sljedeći korak prijave - motivacijsko pismo.

Motivacijsko pismo bi trebalo objasniti zašto se želiš prijaviti na radionicu, s time da ne mora biti nužno samo u pisanom obliku. Možete nam nešto nacrtati, snimiti i sl. ako mislite da bi to bilo dobro. Najvažnije je da ga napravite sami! Roditelji, možete malo pomoći, ali nemojte pisati umjesto vaše djece. Vjerujte osjeti se i time nećete pomoći. Kako bi smo vam pomogli ovdje se nalazi nekoliko pitanja na koja bi htjeli vidjeti odgovor:

  1. Sa čime se sve baviš u životu i što te zanima? Npr. čime se voliš baviti u slobodno vrijeme (sport, hoby, knjige, tv, časopisi, prijatelji, eksperimentiranje ...) i što te najviše zanima u školi.
  2. Što očekuješ od sudjelovanja na radionici?
  3. Misliš li da možeš nekako pomoći ostalim sudionicima na radionici? Imaš li neke specijalne vještine ili nešto u čemu si dobar|dobra?
  4. Postoji li neko pitanje na koje ne znaš odgovor, a volio bi znati?
  5. Jedan zadatak za kraj. Vjeverica Viki cijelu jesen je skupljala lješnjake, ali zločesti rakun je našao njezino spremište i uzeo joj sve lješnjake. Savjetuj Viki, kako će preživjeti zimu?

Motivacijsko pismo ne morate poslati isti dan kad ste ispunili formular, ali treba stići do nas zaključno sa 23. lipnjem 2017. Motivacijsko pismo šaljete na adresu petra.plevnik@tvornica-znanosti.org, a ukoliko u roku od dva dana ne dobijete odgovor provjerite da li je sve u radu (ponekad e-mail završi u neželjenoj pošti).

Napravili ste sve to?

Izvrsno, sad malo pričekajte da se dogovorimo za telefonski intervju, što je i zadnji korak u prijavi ;) Pokušat ćemo dogovoriti termin koji svima odgovara, a kada vas Petra nazove popričat ćete o tome što se nalazi u motivacijskom pismu.