Formular za Samobor

Ovo je formular za prijavu na Ljetnu tvornicu znanosti 2018. Sve podatke koje prikupimo putem ovog formulara nećemo davati trećim osobama, već služe isključivo za odabir sudionika na radionicama. Sva pitanja označena sa crvenom zvjezdicom su obavezna - većina pitanja zahtijeva obavezan odgovor!

Prijavom na LjTZ 2018 prihvaćate uvjete natječaja.

Prijavom na LjTZ 2018 prihvaćate Pravilnik o zaštiti osobnih podataka.

Perporuka: ako sami (ti kao budući sudionik) ispunjavate ovu prijavu radite to uz prisustvo roditelja ili skrbnika, s obzirom da se neka pitanja odnose na njih. U slučaju da je obrnuto i da ste vi roditelj koji ispunjava prijavu za svoje dijete preporučamo da i ono bude uz vas i odgovori na ključna pitanja - ipak je ovo radionica za njih, a ne za vas ;)

Ukoliko iz nekog razloga niste u stanju popuniti ovu elektroničku prijavu kontaktirajte Sunčana Stilinovića na suncan@tvornica-znanosti.org ili 095 903 14 13 (molimo zvati poslije 18h) koji je kontakt osoba za radionice u Samoboru. Ovo je u slučaju da za neke dijelove prijave niste sigurni što znači, ili možda želite izmijeniti određeni dio podataka iz prijave ako je nešto krivo uneseno.

Nakon što ispunite formular ne zaboravite pritisnuti gumb Submit (Pošalji). Također pročitajte tekst ispod formulara za daljnje korake!

Pritisnuli ste "submit" i sada se vaši podatci automatski unose u našu tablicu. Ako želite nešto ispraviti javite se Sunčanu sa ispravkom, nemojte ponovno ispunjavati formular pošto nema potrebe da ga imamo u duplikatu.

Sada krećete na sljedeći korak prijave - motivacijsko pismo.

Motivacijsko pismo bi trebalo objasniti zašto se želiš prijaviti na radionicu, s time da ne mora biti nužno samo u pisanom obliku. Možete nam nešto nacrtati, snimiti i sl. ako mislite da bi to bilo dobro. Najvažnije je da ga napravite sami! Roditelji, možete malo pomoći, ali nemojte pisati umjesto vaše djece. Vjerujte osjeti se i time nećete pomoći. Kako bi smo vam pomogli ovdje se nalazi nekoliko pitanja na koja bi htjeli vidjeti odgovor:

 1. Sa čime se sve baviš u životu i što te zanima? Npr. čime se voliš baviti u slobodno vrijeme (sport, hoby, knjige, tv, časopisi, prijatelji, eksperimentiranje ...) i što te najviše zanima u školi.
 2. Što očekuješ od sudjelovanja na radionici?
 3. Misliš li da možeš nekako pomoći ostalim sudionicima na radionici? Imaš li neke specijalne vještine ili nešto u čemu si dobar|dobra?
 4. Postoji li neko pitanje na koje ne znaš odgovor, a volio bi znati?
 5. I za kraj: Na raspolaganju imaš 8 tableta koje ti daju supermoć. Smiješ popiti samo 2. Koje 2 tablete bi uzeo i objasni zašto.
  1. Tablete koje su na raspolaganju ti donose ove moći:
  2. A) Nevidljivost
  3. B) Neranjivost
  4. C) Sposobnost čitanja misli
  5. D) Teleportacija
  6. E) Putovanje kroz vrijeme
  7. F) Nadljudska snaga i brzina
  8. G) Kloniranje
  9. H) Luda sreća

Motivacijsko pismo ne morate poslati isti dan kad ste ispunili formular, ali treba stići do nas zaključno sa 25. lipnjem 2018. Motivacijsko pismo šaljete kroz formular koji se nalazi ovdje.

Napravili ste sve to?

Izvrsno, sad vam preostaje samo čekati rezultate.

Zahvaljujemo se na prijavi.