Prijave na radionice 2012

Što je LjTZ i kako se prijaviti

Ove godine Ljetna tvornica znanosti odvija se u 4 grada i to od 15.-21. srpnja u Čakovcu i Preku, te od 23.-29. srpnja u Splitu i Samoboru.

Ljetna tvornica znanosti je znanstveno-edukacijski projekt namijenjen za djecu i mlade, koji imaju želju kreativno provesti ljetne praznike proučavajući znanost kroz interakciju s drugom djecom i mladim znanstvenicima.

Trajanje prijava za radionice:

13.5. do 20.6. 2011.

Prijave koje stignu poslije roka za prijave nećemo razmatrati osim ako se natječaj ne produlji što će biti pravovremeno oglašeno na ovim stranicama (recimo u slučaju da nisu popunjena sva mjesta na radionicama).

Kako se prijaviti:

Za prijavu na radionicu klikni ovdje. Tamo je sve objašnjeno ;) Kako bi ste vidjeli što nudimo u kojem mjestu pogledajte opise radionica po gradovima (poveznice s desne strane).

Kontakt osoba za prijave:

Sve upite vezane uz prijave na radionice možete slati Petri Plevnik na adresu petra.plevnik@tvornica-znanosti.org

Kriteriji:

Za osnovnoškolske radionice prijaviti se mogu djeca starosti od 9 do 15 godina (od završenog 3. do 8. razreda osnovne škole), dok se za srednjoškolske radionice može prijaviti bilo koji srednjoškolac neovisno o razredu koji pohađa. Tražimo visoko motivirane sudionike koji su spremni tjedan dana provesti učeći, kroz zabavu i intenzivan rad, o svijetu koji ih okružuje. Od prijavnika se očekuje sposobnost rada u grupi, te aktivno sudjelovanje u rješavanju problema, raspravi i interakciji sa svojim vršnjacima.

Očekujemo da dijete ima osiguran smještaj u mjestu održavanja radionica, te da ga svaki dan dovede i odvede odgovorna osoba (starija od 18 godina). Iznimka za ovo je Čakovec, gdje nudimo smještaj za dio sudionika - do 15 sudionika može biti na stalnom smještaju koji uključuje 7 noćenja i obroke, uz stalnu pratnju osoba iz organizacije LjTZ.

Opisi radionica

Pogledajte koje radionice nudimo u kojem gradu:

Čakovec

Preko (otok Ugljan)

Samobor

Split

Pratite nas na Facebooku: