Prijave na radionice 2011.

Što je LjTZ i kako se prijaviti

Ove godine Ljetna tvornica znanosti odvija se u 3 grada i to od 17.-23. srpnja u Čakovcu i Samoboru, te od 25.-31. srpnja u Splitu.

Ljetna tvornica znanosti je znanstveno-edukacijski projekt namijenjen za djecu i mlade, koji imaju želju kreativno provesti ljetne praznike proučavajući znanost kroz interakciju s drugom djecom i mladim znanstvenicima.

Opisi radionica

Pogledajte koje radionice nudimo u kojem gradu:

Čakovec

Samobor

Split

Pratite nas na Facebooku:

Kontakt osoba za prijave:

Sve upite vezane uz prijave na radionice možete slati Andrei Komljenović na e-mail andrea.komljenovic@tvornica-znanosti.org ili na broj telefona 091 545 9673

Trajanje prijava za radionice:

10.5. do 20.6. 2011.

Natječaj je produljen za određene radionice, pogledajte ovdje.

Prijave koje stignu poslije roka za prijave nećemo razmatrati osim ako se natječaj ne produlji (kao što se npr. prošle godine produljivao za Čakovec) što će biti pravovremeno oglašeno na ovim stranicama.

Prijave za Samobor su produžene do daljnjega.

Formular za prijavu:

Za prijavu na radionicu klikni ovdje. Tamo je sve objašnjeno ;)

Kriteriji:

Za osnovnoškolske radionice prijaviti se mogu djeca starosti od 9 do 15 godina (od završenog 3. do 8. razreda osnovne škole), dok se za srednjoškolske radionice može prijaviti bilo koji srednjoškolac neovisno o razredu koji pohađa. Tražimo visoko motivirane sudionike koji su spremni tjedan dana provesti učeći, kroz zabavu i intenzivan rad, o svijetu koji ih okružuje. Od prijavnika se očekuje sposobnost rada u grupi, te aktivno sudjelovanje u rješavanju problema, raspravi i interakciji sa svojim vršnjacima.

Očekujemo da dijete ima osiguran smještaj u mjestu održavanja radionica, te da ga svaki dan dovede i odvede odgovorna osoba (starija od 18 godina).

Za radionice u Čakovcu je trenutačno u procesu dogovaranja smještaj za dio sudionika, tako da bi barem dio sudionika mogao doći van mjesta održavanja radionice. Konkretne informacije bi trebali dobiti kroz sljedeći tjedan.